Buka ménu utama
Wikipedia-logo-v2-200px-transparent.png

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda

énsiklopédi bébas dina basa Sunda!

Nepi ka danget ieu geus aya 50.023 artikel sarta 22.059 pamaké nu kadaptar

Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi

Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

You don't speak Sundanese?

Artikel Petingan

Boboran Siam

Dina poénan lebaran loba ibadah nu bisa dipilampah satutasna milampah ibadah saum Romadon, kayaning takbiran, solat id, silaturahmi, jeung dituluykeun ku nyawalan, puasa genep poé di bulan Syawal. Loba ogé tradisi nu masih lumaku di masarakat nalika lebaran, diantarana tradisi mudik, munjungan atawa nganteuran kadaharan diwadahan kana rantang, sarta loba deui tradisi-tradisi lianna.

   
MESSENGER - spacecraft at mercury - atmercury lg.jpg



Gambar Petingan

Gorila gunung

Gorila gunung (Gorilla beringei beringei) bikangna keur heuay, tina grup Titus, Rwanda.


Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Tingali ogé kaca ieu dina Aksara Sunda