Buka ménu utama
Matematika sacara umum dihartikeun salaku ulikan pola struktur, parobahan, jeung ruang; jéntréna, urang bisa nyebut ulikan ngeunaan 'gambar jeung angka'.
Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Matematika.

Di handap ieu mangrupa daptar jejer dina widang matematika:

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan