Buka ménu utama

Stasion Pasar Minggu Baru (Kodeu: PSMB) nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di wates antara Kacamatan Pancoran jeung Pasar Minggu, pasna di Kalurahan Pancoran jeung Pejaten Timur. Stasion anu boga tingkat kaluhuran +29 méter ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line. Stasion ieu diapit ku Jalan Pejatén Barat sarta Pejatén Timur.

Stasion Pasar Minggu Baru
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun PSMB.png
  • Singgetan: PSMB
  • Nomor: -
Pasar Minggu Baru Station.jpg
Stasion Pasar Minggu Baru
Lokasi
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPasar Minggu
KalurahanPejatén Timur
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1]II
Tingkat kaluhuran+29 m
Perenahna[2]km 16+100ntas Jakarta-Manggarai-Bogor
LayananKRL Commuter Line
Pamesenan tikétNgan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line.
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Depok–Jatinegara
Depok–Jakarta Kota
Bogor–Jakarta Kota
Bogor–Jatinegara
Angke–Nambo
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péronDua péron sisi nu jangkung

Layanan karéta apiÉdit

KRL Commuter LineÉdit

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


Jalur karéta Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Duren Kalibata
Stasion saenggeusna:
Stasion Pasar Minggu

Koordinat: 6°15′46″S 106°51′06″E / 6.262681°S 106.8517238°E / -6.262681; 106.8517238