Stasion Réndéh (RH) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮛᮦᮔ᮪ᮓᮦᮂ) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Réndé, Cikalong Wétan, Bandung Kulon. Stasion ieu boga dua jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka jeung Karéta api lokal Cibatu.

Stasion Réndéh

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun RH.png
  • Singgetan: RH
  • Nomor: 1411
LokasiRéndé, Cikalong Wétan, Bandung Kulon, Jawa Kulon, 40556
Indonésia
Luhur+447 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 135+946 lintas JakartaJatinegara
CikampékPurwakartaPadalarang[1]
Jumlah péron2
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Layanan
Lokal Bandung Raya (Purwakarta - Cicaléngka) jeung Lokal Cibatu
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalanÉléktrik
Pamesenan tikétNgan ngalayanan panjualan langsung.
Lokasi dina peta

Karéta apiÉdit

Tingali ogéÉdit

Karéta api

RujukanÉdit

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cikadongdong
Stasion saenggeusna:
Stasion Maswati