Buka ménu utama

Stasion Réndéh (RH) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Réndé, Cikalong Wétan, Bandung Kulon. Stasion ieu boga dua jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka jeung Karéta api lokal Cibatu.

Stasion Réndéh
  • Singgetan: RH
  • Nomor: 1411
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCikalong Wétan
DésaRéndé
Kodeu pos40556
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+447 m
Perenahna[2]km 135+946 lintas JakartaJatinegara
CikampékPurwakartaPadalarang
LayananLokal Bandung Raya (Purwakarta - Cicaléngka) jeung Lokal Cibatu
Pamesenan tikétNgan ngalayanan panjualan langsung.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanÉléktrik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya

Karéta apiÉdit

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cikadongdong
Stasion saenggeusna:
Stasion Maswati