1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

20 Juli nyaéta poé ka-201 dina sataun (ka-202 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 164 poé.

KajadianÉdit

  • 1304 - Perang Kamerdékaan Skotlandia: Rugrugna Kastil Stirling - Raja Edward I ti Inggris ngarebut bénténg pamungkas pamoha dina perang éta.
  • 1881 - Tua Suku Indian Sioux Sitting Bull, nyerah ka pasukan féderal.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit