Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an
Taun: 1945 1946 1947 - 1948 - 1949 1950 1951

Taun ka-1948 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit