1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

9 Juli nyaéta poé ka-190 dina sataun (ka-191 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 175 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1850Zachary Taylor, présiden AS ka-12 (l. 1784)

1856Amedeo Avogadro, élmuwan Italia (l. 1776)

1932King Camp Gillette, pangusaha Amérika (l. 1855)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit