1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

23 Agustus nyaéta poé ka-235 dina sataun (ka-236 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 130 poé.

Kajadian édit

Nu babar édit

Nu pupus édit

Poé peré / poé panginget-nginget édit

  • Poé Internasional pikeun Pangéling-ngéling Pangjualan Hamba Sahaya jeung Panghapusanna

Tumbu luar édit