Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an
Taun: 1981 1982 1983 - 1984 - 1985 1986 1987

Taun ka-1984 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Désémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit