Buka ménu utama

Daptar alihan

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Juni 2019 16.40. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. "Pakarang" dina Sasatoan →‎ Daptar istilah pakarang sato
  2. (481984) 2009 KL2 →‎ (481984) Cernunnos
  3. - →‎ Strip
  4. -56 →‎ 56 SM
  5. .мкд →‎ .mk
  6. A.T. Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  7. A.W. Holle →‎ Adriaan Walraven Holle
  8. AC →‎ Arus listrik bulak-balik
  9. AFC →‎ Konfédérasi Maénbal Asia
  10. AKSI KSATRIA ARAKATRA JEUNG NGAHALAU KANKER SERVIKS →‎ Arakatra Project
  11. ALTRUISME →‎ Altruismeu
  12. AM →‎ Modulasi amplitudo
  13. ANAPORA →‎ Anapora
  14. ANEKDOT →‎ Anékdot
  15. AS →‎ Amérika Sarikat
  16. ATAPI →‎ Advanced Technology Attachment
  17. ATSC →‎ Standar ATSC
  18. ATSC Standards →‎ Standar ATSC
  19. AT Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  20. Aam permana s →‎ Pamaké:Aam Permana S
  21. Aash Al Malik →‎ Lagu Kabangsaan Saudi Arabia
  22. Abad 20 →‎ Abad ka-20
  23. Abad kalima →‎ Abad ka-5
  24. Abadijaya, Sukmajaya, Dépok →‎ Abadi Jaya, Sukmajaya, Dépok
  25. Abah Anom →‎ Abah Anom (Suryalaya)
  26. Abah Sunarya →‎ Abéng Sunarya
  27. Abdi dalem →‎ Abdi Dalem
  28. Abdul Aziz Al-Saud →‎ Abdul Aziz bin Saud
  29. Abdul Hamid (pulitisi) →‎ Abdul Hamid (pulitikus)
  30. Abdullah Mustapa →‎ Abdullah Mustappa
  31. Abdullah bin Abdulaziz →‎ Abdullah ti Saudi Arabia
  32. Aboebakar Djayadiningrat →‎ Abubakar Jayadiningrat
  33. Absolute deviation →‎ Simpangan mutlak
  34. Abu al-Raihan al-Biruni →‎ Abu Raihan al-Biruni
  35. Abul Mufakir →‎ Abu al-Mafakhir
  36. Abumanyu →‎ Abimanyu
  37. Abū al-Rayhān al-Bīrūnī →‎ Abu Raihan al-Biruni
  38. Access Point →‎ Titik aksés tanpakabel
  39. Accuracy and precision →‎ Akurasi jeung présisi
  40. Ace bastaman →‎ Ace Bastaman
  41. Aceh →‎ Nanggroe Acéh Darussalam
  42. Aceh tengah →‎ Kabupatén Acéh Tengah
  43. Achara →‎ Ajaria
  44. Achdi Atmawiria →‎ Ahdi A.W.
  45. Achmad Wiranatakusumah →‎ Ahmad Wiranatakusumah
  46. Achmad Yani →‎ Ahmad Yani
  47. Aci hui →‎ Aci sampeu
  48. Aconcagua →‎ Akonkagua
  49. Acéh →‎ Nanggroe Acéh Darussalam
  50. Ad Dukhan →‎ Ad Dukhon

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).