Buka ménu utama

Daptar alihan

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 19 April 2019 16.25. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. "Pakarang" dina Sasatoan →‎ Daptar istilah pakarang sato
  2. (481984) 2009 KL2 →‎ (481984) Cernunnos
  3. -56 →‎ 56 SM
  4. .мкд →‎ .mk
  5. A.T. Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  6. A.W. Holle →‎ Adriaan Walraven Holle
  7. AC →‎ Arus listrik bulak-balik
  8. AFC →‎ Konfédérasi Maénbal Asia
  9. AKSI KSATRIA ARAKATRA JEUNG NGAHALAU KANKER SERVIKS →‎ Arakatra Project
  10. ALTRUISME →‎ Altruismeu
  11. AM →‎ Modulasi amplitudo
  12. ANAPORA →‎ Anapora
  13. ANEKDOT →‎ Anékdot
  14. AS →‎ Amérika Sarikat
  15. ATAPI →‎ Advanced Technology Attachment
  16. ATSC →‎ Standar ATSC
  17. ATSC Standards →‎ Standar ATSC
  18. AT Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  19. Aam permana s →‎ Pamaké:Aam Permana S
  20. Aash Al Malik →‎ Lagu Kabangsaan Saudi Arabia
  21. Abad 20 →‎ Abad ka-20
  22. Abad kalima →‎ Abad ka-5
  23. Abadijaya, Sukmajaya, Dépok →‎ Abadi Jaya, Sukmajaya, Dépok
  24. Abah Anom →‎ Abah Anom (Suryalaya)
  25. Abdi dalem →‎ Abdi Dalem
  26. Abdul Aziz Al-Saud →‎ Abdul Aziz bin Saud
  27. Abdul Hamid (pulitisi) →‎ Abdul Hamid (pulitikus)
  28. Abdullah Mustapa →‎ Abdullah Mustappa
  29. Abdullah bin Abdulaziz →‎ Abdullah ti Saudi Arabia
  30. Absolute deviation →‎ Simpangan mutlak
  31. Abu al-Raihan al-Biruni →‎ Abu Raihan al-Biruni
  32. Abumanyu →‎ Abimanyu
  33. Abū al-Rayhān al-Bīrūnī →‎ Abu Raihan al-Biruni
  34. Access Point →‎ Titik aksés tanpakabel
  35. Accuracy and precision →‎ Akurasi jeung présisi
  36. Aceh →‎ Nanggroe Acéh Darussalam
  37. Aceh tengah →‎ Kabupatén Acéh Tengah
  38. Achara →‎ Ajaria
  39. Achmad Yani →‎ Ahmad Yani
  40. Aci hui →‎ Aci sampeu
  41. Aconcagua →‎ Akonkagua
  42. Acéh →‎ Nanggroe Acéh Darussalam
  43. Ad Dukhan →‎ Ad Dukhon
  44. Ada band →‎ Ada Band
  45. Adat Ngariksa nu Kakandungan →‎ Adat ngariksa nu kakandungan
  46. Adie MS →‎ Addie MS
  47. Aditif Kadaharan →‎ Aditif kadaharan
  48. Adjara →‎ Ajaria
  49. Administrasi Bareng Kasenian jeung Budaya Turkik →‎ Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk
  50. Administrative divisions of Japan →‎ Pamarentah Jepang

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).