1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28  

10 Pébruari nyaéta poé ka-41 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 324 poé (325 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

February 10 en.wikipedia