1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28  

10 Pébruari nyaéta poé ka-41 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 324 poé (325 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

February 10 en.wikipedia