1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

10 Pébruari nyaéta poé ka-41 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 324 poé (325 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

February 10 en.wikipedia