Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

11 Séptémber nyaéta poé ka-254 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

1917Ferdinand Marcos, présiden ka-10 Philipina (1965-1986), Ilocos Norte, Kapuloan Philipina.

1945Franz Beckenbauer, manten pamaén bola jeung palatih Jerman Barat, Munich Jerman.

1965Bashar Al Assad, Présidén Syria, Damaskus, Syiria.

1967Harry Connick Jr., musisi Amérika, manten juri American Idol, New Orleans, Louisiana, AS.

1978Dejan Stankovic, manten pamaén bola Yugoslavia, Belgrade, Yugoslavia.

Nu pupusÉdit

1948Muhammad Ali Jinnah, 71 taun, Gupérnur Jéndral Pakistan nu kahiji, Karachi, Pakistan.

2019Bacharuddin Jusuf Habibie, 83 taun, Presidén Indonésia katilu, Jakarta, Indonésia.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit