Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Hiragana ち.
Katakana チ.
kana - gojūon
()
()

Dina katakana tong jadi bingung sabab ampir sarua jeung kanji keur sarebu (, sen), tapi teu pakait dina cara ngeja jeung hartina.

Runtuyan garis dina nulis チ


Nulis.jpg