Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Karakter ieu kadangkala disebut "Hu". Dina hiragana diwangun ku opat garis, sedengkeun dina katakana ngan sagaris. Cara ngejana nyaéta(IPA) [ɸɯ].

Hiragana ふ.
Katakana フ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg