Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis ku dua garis, kadangkala ngan hiji dina hiragana, tur dieja (IPA) [hi].

Hiragana ひ.
Katakana ヒ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg