Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Dina hiragana ditulis maké dua garis, sedengkeun dina katakana ngan hiji. Duanana dieja (IPA) [ɺ̠e].

Hiragana れ.
Katakana レ.
kana - gojūon
()
()
Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal r-
(ら行 ra-gyō)
re
rei
ree
れい, れぃ
れえ, れぇ
れー
レイ, レィ
レエ, レェ
レー

Tempo ogeÉdit

Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.