Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku opat garis, sedengkeun katakana ku dua garis. Duanana dije (IPA) [na]. な jeung ナ asalna tina kanji 奈.

Hiragana な.
Katakana ナ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg