Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Simbol duanana identik jeung sagaris. Duanana dieja (IPA) /he/, iwal ti lamun dipaké salaku postposition, nu dieja /e/.

Hiragana へ.
Katakana ヘ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg