Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, mangrupa salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Hiragana せ.
Katakana セ.
kana - gojūon
()
()

Duanana dieja (IPA) [se].

Runtuyan garis dina nulis せ
Runtuyan garis dina nulis セ


Nulis.jpg