Buka ménu utama

Dina Basa Jepang, kana Ha (ditulisna dina hiragana jeung dina katakana, IPA [ha]) ngagambarkeun hiji fonem basa. Biasa dipaké ogé salaku partikel dina tata basa (nu diejana jadi wa) sarta keur tanda topik tina kalimat. は asalna tina kanji 波 sarta ハ asalna tina kanji 八.

Hiragana は.
Katakana ハ
kana - gojūon
()
()

Tempo ogeÉdit

Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap