Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an
Taun: 1853 1854 1855 - 1856 - 1857 1858 1859

Taun ka-1856 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit