Buka ménu utama

ᮊᮧᮒᮢᮦᮒᮔ᮪ ᮕᮙᮊᮦ >>>

New-Bouncywikilogo.gif
ᮇᮊ᮪ᮒ ᮓ᮪ᮝᮤ ᮛᮎ᮪ᮂᮙᮔ᮪
Nami asli Okta Dwi Rachman
Gumelar ᮇᮊ᮪ᮒ ᮓ᮪ᮝᮤ ᮛᮎ᮪ᮂᮙᮔ᮪
20 Oktober 1993 (1993-10-20) (yuswa 25)
Padumukan Kota Dépok
Kabangsaan Bandéra Indonésia Indonésia
Nami panggilan cha_q
Étnis Asia
Kawarganagaraan Bandéra Indonésia Indonésia
Atikan Universitas Indonésia
Kota asal Jakarta
Partéy pulitik PSI
Agama Islam
Nami panggilan cha_q
Anugrah IRPS
Tanda tangan
Situs web
oktadwirachman.hexat.com
Wikipedia:Babel
Citakan:User bew
Citakan:User din-0
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fil-3 Mahusay na nagsasalita ng wikang Filipino ang user na ito.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
it-1 Questo utente può contribuire con un livello semplice di italiano.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Citakan:User km-0
Citakan:User lo-0
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
th-2 ผู้ใช้คนนี้สามารถใช้ภาษาไทย ได้ในระดับปานกลาง.
tl-3 Ang tagagamit na ito ay nakakapag-ambag ng Tagalog sa mataas na antas.
Citakan:User war-1
Téang Basa pamaké
F icon.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮖᮎᮨᮘᮧᮇᮊ᮪.
Instagram simple icon.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮄᮔ᮪ᮞ᮪ᮒᮌᮢᮙ᮪ ᮞᮊᮥᮙᮠ @_cha_q_.
Twitter logo initial.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮒ᮪ᮝᮤᮒ᮪ᮒᮨᮁ.
VK.com-logo.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮗ᮪ᮊ᮪.
Male Icon.svg
Pamaké ieu saurang
lalaki
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim



PatroliÉdit

Anonim
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

23 Agustus 2019

22 Agustus 2019

21 Agustus 2019

20 Agustus 2019

19 Agustus 2019

18 Agustus 2019

Kaca anyar