Buka ménu utama

ᮊᮧᮒᮢᮦᮒᮔ᮪ ᮕᮙᮊᮦ >>>

New-Bouncywikilogo.gif
ᮇᮊ᮪ᮒ ᮓ᮪ᮝᮤ ᮛᮎ᮪ᮂᮙᮔ᮪
Ngaran asliOkta Dwi Rachman
Gumelarᮇᮊ᮪ᮒ ᮓ᮪ᮝᮤ ᮛᮎ᮪ᮂᮙᮔ᮪
20 Oktober 1993 (1993-10-20) (yuswa 26)
Padumukan Kota Dépok
KabangsaanBandéra Indonésia Indonésia
Ngaran landiancha_q
ÉtnisAsia
KawarganagaraanBandéra Indonésia Indonésia
AtikanUniversitas Indonésia
Kota asal Jakarta
Partéy pulitikPSI
AgamaIslam
Ngaran panggerocha_q
AnugrahIRPS
Tanda tangan
Situs web
oktadwirachman.hexat.com
Wikipedia:Babel
Citakan:User bew
Citakan:User din-0
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fil-3 Mahusay na nagsasalita ng wikang Filipino ang user na ito.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
it-1 Questo utente può contribuire con un livello semplice di italiano.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Citakan:User km-0
Citakan:User lo-0
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
th-2 ผู้ใช้คนนี้สามารถใช้ภาษาไทย ได้ในระดับปานกลาง.
tl-3 Ang tagagamit na ito ay nakakapag-ambag ng Tagalog sa mataas na antas.
Citakan:User war-1
Téang Basa pamaké
F icon.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮖᮎᮨᮘᮧᮇᮊ᮪.
Instagram simple icon.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮄᮔ᮪ᮞ᮪ᮒᮌᮢᮙ᮪ ᮞᮊᮥᮙᮠ @_cha_q_.
Twitter logo initial.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮒ᮪ᮝᮤᮒ᮪ᮒᮨᮁ.
VK.com-logo.svg ᮕᮙᮊᮦ ᮄᮉ ᮍᮘᮧᮌᮃᮔ᮪ ᮃᮊᮥᮔ᮪ ᮗ᮪ᮊ᮪.
Male Icon.svg
Pamaké ieu saurang
lalaki
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim



PatroliÉdit

Anonim
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

15 Désémber 2019

13 Désémber 2019

Kaca anyar
Ieu téh mangrupa kaca pamaké Wikipedia

Ieu mah lain artikel énsiklopédi. Mun anjeun manggih kaca ieu di luar Wikipedia, anjeun pasti keur muka loka eunteung (mirror site). Mangkahadé, eusi ieu kaca bisa baé geus lila teu diropéa sarta yén pamaké ieu teu aya patali atawa hubungan nanaon jeung loka salian ti Wikipedia. Kaca aslina mah aya di http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:OktaRama2010.