Buka ménu utama
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

20 Oktober nyaéta poé ka-293 dina sataun (ka-294 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 72 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1971 - Snoop Dogg, rapper Amérika
  • 1971 - Dannii Minogue, tukang ngawih Ustrali
  • 1996 - Anthony Sinisuka Ginting, pamaén batminton Indonésia

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Osteoporosis Sadunya
  • Poé Statistika Sadunya

Tumbu luarÉdit