Buka ménu utama

Stasion Haurpugur nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Haurpugur, Rancaékék, Bandung. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 mangrupa jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku karéta api Lokal Bandung Raya.

Stasion Haurpugur
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun HRP.png
  • Singgetan: HRP
  • Nomor: 1604
Haurpugur1.jpeg
Stasion Haurpugur
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanRancaékék
DésaHaurpugur
Kodeu pos40394
Sajarah
Dibuka1884
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+689 m
Perenahna[2]km 178+150 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Bandung Raya
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Toilét: Aya

Eusi

Karéta apiÉdit

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Rancaékék
Stasion saenggeusna:
Stasion Cicaléngka