Halteu Leuwigoong

(dialihkeun ti Stasion Leuwigoong)

Halteu Leuwigoong (LO) atawa nyaéta halteu karéta api aktip anu perenahna di Leuwigoong, Garut. Halteu ieu ngan boga hiji jalur lurus. Halteu ieu ogé ngan buka pas aya karéta anu rék datang. Halteu ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung Karéta api lokal Cibatu.

Halteu Leuwigoong

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun LO.png
  • Singgetan: LO
  • Nomor: 1612
LokasiLeuwigoong, Leuwigoong, Garut, Jawa Kulon, 44192
Indonésia
KoordinatCitakan:Country abbreviation 7°06′12″S 107°57′30″E / 7.103377°S 107.958278°E / -7.103377; 107.958278Koordinat: Citakan:Country abbreviation 7°06′12″S 107°57′30″E / 7.103377°S 107.958278°E / -7.103377; 107.958278
Luhur+617 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 210+958 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta[1]
Jumlah péron1
Jumlah jalur1
Informasi lain
KlasifikasiHalteu[2]
Layanan
Lokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang) jeung Lokal Cibatu
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalan-
Lokasi dina peta

Halteu ieu ngan boga hiji jalur. Halteu ieu ogé teu boga PPKA sarta sistem wésel jeung pasinyalan.

Karéta apiÉdit

Tingali ogéÉdit

Karéta api

RujukanÉdit

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Karangsari
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibatu