Waditra nyaéta sesebutan pikeun alat musik atawa instrumen musik tradisional di Tatar Sunda. istilah ieu ilaharna dipaké dina karawitan Sunda.

Daptar Waditra Dumasar Cara MakénaÉdit

Waditra tiupÉdit

Waditra takolÉdit

Waditra tepakÉdit

Waditra késétÉdit

Waditra petikÉdit

Waditra geterÉdit