Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana (IPA [to]), nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Hiragana と.
Katakana ト.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg