Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku tilu garis, sedengkeun katakana ku dua garis. Duanana dieja (IPA) [ma].

Hiragana ま.
Katakana マ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg