Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Dina hiragana ditulis maké dua garis, sedengkeun dina katakana maké tilu garis. Duanana dieja (IPA) [mi].

Hiragana み.
Katakana ミ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg