Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahij kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Boh dina hiragana atawa katakana ditulis maké dua garis sarta asalna tina karakter 良; tur dieja (IPA) [ɺ̠a].

Hiragana ら.
Katakana ラ.
kana - gojūon
()
()
Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal r-
(ら行 ra-gyō)
ra
raa
, rah
らあ, らぁ
らー
ラア, ラァ
ラー

Tempo ogeÉdit

Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.