Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis ku dua garis; cara ngeja na (IPA) [ɺ̠i]. Duanana aslina tina karakter kanji 利.

Hiragana り.
Katakana リ.
kana - gojūon
()
()

Tempo ogeÉdit