Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana ditulis maké hiji garis, sedengkeun dina katakana tilu garis. Cara ngejana nyaéta (IPA) [ɺ̠o].

Hiragana ろ.
Katakana ロ.
kana - gojūon
()
()

Tempo ogeÉdit