Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Diejana (IPA) [wa] tur aslina tina karakter kanji 和.

Hiragana わ.
Katakana ワ.
kana - gojūon
()
()
Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal w-
(わ行 wa-gyō)
wa
waa
, wah
わあ, わぁ
わー
ワア, ワァ
ワー
Wiktionary-logo-su-without-text.svg
Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.


Nulis.jpg