Buka ménu utama

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis maké dua garis tur duanana ogé dieja (IPA) [me].

Hiragana め.
Katakana メ.
kana - gojūon
()
()


Nulis.jpg