1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

13 Séptémber poé ka-256 (poé ka-257 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 109 poé deui.

KajadianÉdit

  • 1845 – Élmuwan Inggris, Michael Faraday nimu 'Épék Faraday', pangaruh ladang magnétik dina cahaya nu dipolarisasi.

DibabarkeunÉdit

PupusÉdit