Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

8 Séptémber nyaéta poé ka-251 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1157 - Raja Inggris (1189-1199), Richard I (Richard si Haté Singa), Oxford, Inggris.
  • 1979 - Musisi Amérika, Pink (Alecia Beth Moore), Pennsylvania, AS.
  • 1989 - Rapper Amérika, Wiz Khalifa (Cameron Thomaz), Minot, North Dakota, AS.

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit