1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

8 Séptémber nyaéta poé ka-251 dina sataun (ka-252 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 114 poé.

KajadianÉdit

  • 1522 - Navigator Spanyol, Juan de Elcano, tunggang kapal Victoria, mulang ka Spanyol, ngaréngsékeun lalampahan ngurilingan dunya nu munggaran (mimiti miang dipingpin ku Ferdinand Magellan).

Nu babarÉdit

  • 1989 - Rapper Amérika, Wiz Khalifa (Cameron Thomaz), Minot, North Dakota, AS.
  • 1989 – Avicii, DJ Swédia (td. 2018)

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Terapi Fisik Dunia

Tumbu luarÉdit