Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

7 Séptémber nyaéta poé ka-250 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1533 - Ratu Inggris, Ratu Elizabeth I, Istana Placentia, Greenwich Inggris.
  • 1737 - Ahli Ilmu Alam Italia, Luigi Galvani, Bologna Italia.
  • 1930 - Raja Bélgia (1951 - 1953), Baudouin I, Laeken, Brussels, Bélgia.
  • 1931 - Manten Présidén Barcelona FC, Josep Lluís Núñez, Guriezo, Cantabria, Spanyol.
  • 1934 - Manten PM Libanon, Omar Abdul Hamid Karami, An Nouri, Libanon.
  • 1935 - Présidén Sinegal nu kadua, Abdou Diouf, Louga, Sinegal (French West Africa).
  • 1940 - Présidén Indonésia kaopat, Abdurrahman Wahid, Jombang, Jawa Timur, Indonesia.
  • 1948 - Présidén UÉA kadua, Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Abu Dhabi, UÉA.
  • 1951 - Rocker Amérika, Chrissy Hynde (the Pretenders), Akron, Ohio, AS.
  • 1973 - Aktris Amérika, Shannon Elizabeth, Ohio, Texas, AS.

Nu pupusÉdit

  • 1953 - Nobuyuki Abe, Perdana Mentri Jepang ka-36.
  • 1962 - Novelist kakoncara Jepang, Eiji Yoshikawa, 70 taun, Tokyo, Jepang.
  • 1994 - Sutradara Inggris, (di antara filemna, 3 filem James Bond), Terence Young, 79 taun, Cannes, Perancis.
  • 1997 - Présidén Zaire, Mobutu Sese Seko, 67 taun, Rabat, Maroko.
  • 2002 - Urang Israél nu ngarancang Uzi, Uziel Gal, 75 taun, Philadelphia, Pennsylvania, Amerika.
  • 2004 - Aktifist HAM Indonésia, Munir, 39 taun, Rumania.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit