Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

2 Séptémber nyaéta poé ka-245 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1952 - Pamaén Ténnes Jimmy Connors, East St. Louis, Illinois, Amerika Serikat.
  • 1953 - Manten Militer Afghanistan jeung pamingpin pulitik Ahmad Shah Massoud, Bazarak, Panjshir, Afghanistan.
  • 1961 - Manten pamaén bola Kolumbia, Carlos Valderrama, Santa Marta, Kolumbia.
  • 1961 - Aktor mandarin, Anthony Wong, Hongkong, jaman Inggris Raya.
  • 1963 - Béntang film Tio Pakusadewo, Jakarta, Indonesia.
  • 1964 - Béntang film Keanu Reeves, Beirut, Libanon.
  • 1965 - Pamaén Tinju, Lennox Lewis, West Ham, London, Inggris.
  • 1966 - Aktris Salma Hayek, Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico.
  • 1967 - Manten pamaén bola Jerman, Andreas Moeller, Frankfurt, Jerman.
  • 1977 - Manten pamaén bola Perancis, Frédéric Kanouté, Lyon, Perancis.
  • 1988 - Pamaén bola Spanyol, Javi Martinez, Estalla, Spanyol

Nu pupusÉdit

  • 1969 - Manten PM Vietnam, Ho Chi Minh, 70 taun, di Hanoi Vietnam.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit