<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Séptémber nyaéta poé ka-244 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1923 - tukang boksen, Rocky Marciano, Brockton, Massachusetts, Amérika Serikat
  • 1957 - panyanyi Gloria Estefan, Havana Kuba
  • 1962 - pamaén bola Ruud Gullit, Amsterdam Walanda
  • 1966 - panyanyi Ruth Sahayana, Bandung, Indonesia
  • 1989 - pamaén bola Daniel Sturridge, Birmingham Inggris
  • 1997 - panyanyi K-pop, Jungkook, Bahsan, Koréa Selatan

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit