Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an
Taun: 1969 1970 1971 - 1972 - 1973 1974 1975

1972 nyaéta taun ka-1972 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

PausahaanÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit