Buka ménu utama
<< Désémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31


Désémber nyaéta bulan ka-12 kalénder Maséhi, satutasna Januari sarta saméméh Nopémber.

Bulan ieu na sajarahÉdit

Kajadian Bulan ieu dina wartaÉdit