1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

2 Désémber nyaéta poé ka-336 dina sataun (ka-337 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 29 poé.

KajadianÉdit

  • 1980 – Perang Sivil Él Salvador: Opat misionaris Amérika diperkosa jeung ditelasan ku pasukan panémbak mati.
  • 1982 – Di Universitas Utah, Barney Clark jadi jalma munggaran nu nampa jantung buatan permanén.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit