Buka ménu utama
Citakan:NovemberCalendar2019

Nopémber nyaéta bulan ka-11 kalénder Maséhi, satutasna Désémber sarta saméméh Oktober.

Eusi

Bulan ieu na sajarahÉdit

Kajadian Bulan ieu dina wartaÉdit