Citakan:NovemberCalendar2020

Nopémber nyaéta bulan ka-11 kalénder Maséhi, satutasna Désémber sarta saméméh Oktober.

Bulan ieu na sajarahÉdit

KajadianÉdit

LahirÉdit

PupusÉdit


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber

Kajadian Bulan ieu dina wartaÉdit