Buka ménu utama
Bima
Kereta api Bima.jpg
Karéta api Bima ngaliwat ex JPL 52 Cipinang
Informasi
Sistem Karéta api Éksprés
Kelas Éksekutip satwa
Status Beroperasi
Stasion terminus Stasion Gambir
Stasion Surabaya Gubeng
Stasion Malang
Operasi
Dipiboga ku PT KAI
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Lokomotip BB301, CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Bima (singgetan ti Biru Malam) (Aksara Sunda Baku: ᮊᮛᮦᮒ ᮃᮕᮤ ᮘᮤᮙ) nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Gambir jeung Stasion Malang liwat Stasion Surabaya Gubeng.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta.[1]

Spésifikasi karétaÉdit

Stasion nu dilayananÉdit

JadwalÉdit

Karéta api Bima dijalankeun peuting, boh jurusan Gambir, boh jurusan Malang.[2] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d Informasi dan jadwal KA Bima (id) diakses tanggal 8 Januari 2016
  2. Jadwal kereta api Bima (id) diakses tanggal 8 Januari 2016

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia (Persero)