Buka ménu utama

Stasion Malang (ML) nyaéta stasion karéta api kelas A anu perenahna di Kiduldalem, Klojén, Malang. Stasion anu luhurna +444 mdbs ieu kaasup ka Daérah Operasi VIII Surabaya sarta jadi stasion panggedéna di Kota Malang. Stasion ieu boga salapan jalur, jalur 3 mangrupa jalur lurus. Stasion ieu ogé kadang disebut Stasion Malang Kotabaru (pikeun ngabédakeun jeung Stasion Malang Kotalama). Lokasi stasion ieu stratégis lantaran perenahna teu jauh ti Alun-alun Bundar, kompléks SMA Negeri 1, SMA Negeri 3, SMA Negeri 4, Gedung DPRD Kota Malang, Balai Kota Malang, Pasar Klojén, Hotél Tugu Inn, jeung Markas Kodam V Brawijaya.

Stasion Malang
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun ML.png
  • Singgetan: ML
  • Nomor: 5100
Lokasi
PropinsiJawa Timur
KotaMalang
AlamatJalan Trunojoyo
Koordinat7°58′41″S 112°38′13″E / 7.977942°S 112.6368435°E / -7.977942; 112.6368435Koordinat: 7°58′41″S 112°38′13″E / 7.977942°S 112.6368435°E / -7.977942; 112.6368435
Sajarah
Dibuka1879
Taun dirénovasi1941
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi VIII Surabaya
Kelas stasion[1]Besar tipe A
Tingkat kaluhuran+444 m
Perenahna[2]km 49+234 lintas Bangil-Blitar-Kertosono
LayananBima, Gajayana (régulér dan tambahan), Malabar, Malioboro Éksprés, Mutiara Selatan, KA Tambahan SGU-ML pp, Majapahit, Jayabaya, Matarmaja (régulér dan tambahan), Tawang Alun, Penataran, jeung Tumapel
Pamesenan tikétSistem tikét onlén; ngalayanan pamesenan langsung jeung parobahan/pabolayan kaberangkatan di lokét. Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass husus kaberangkatan KA jarak jauh-menengah.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur9 (jalur 3: sepur lurus)
Jumlah péron3 (hiji péron sisi jeung dua peron pulau yang sarua rada luhur; masing-masing peron kahubung jeung torowongan handap taneuh, ngan euweuh péron antara jalur 1 jeung 2 sarta jalur 3 jeung 4)

SajarahÉdit

 
Stasion Malang, wangunan lama

Stasion Malang diwangun pas jalur karéta api Surabaya-Malang jeung Pasuruan mimiti dirintis taun 1870. Tujuanna pikeun ngangkut hasil bumi jeung pakebonan ti daérah pasisian Jawa Wétan, hususna ti Malang, ka Palabuan Tanjung Pérak anu diwangun ogé sekitar taun éta. Saenggeus konsési jalur dikaluarkeun taun 1875, jalur ieu gancang diwangun sarta pikeun ségmén Bangil-Malang, réngsé tanggal 20 Juli 1879.[3]

Bentuk wangunan stasion ieu awalna khas Staatsspoorwegen (SS), nyaéta perpaduan antara Néoklasik jeung ‘’Indische Empire, anu dilarapkeun ogé di Stasion Surabaya Kota, Pasuruan, Sukabumi, Mojokerto, jeung Madiun.

Wangunan ieu tuluy dirénovasi jeung dijieun leuwih gedé taun 1941 dumasar karya Van Der Eb. Wangunan stasion ieu tuluy disebut Stasion Malang Kotabaru, tujuanna pikeun ngabédakeun jeung wangunan Stasion Malang lama (lain Stasion Malang Kotalama anu diwangun taun 1896).[4]

Layanan karéta apiÉdit

Kelas éksekutipÉdit

Kelas campuranÉdit

Kelas ékonomi AC prémiumÉdit

KA Tambahan SGU-ML pp, jurusan Surabaya (ngagunakeun rangkéan KA Jayakarta Prémium)

Kelas ékonomi AC plusÉdit

Kelas ékonomi ACÉdit

Lokal ékonomi ACÉdit

Jadwal karéta apiÉdit

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Malang per 22 Désémber 2018 (révisi Gapeka 2017).

  • KA Régulér
No. KA KA Jurusan Kelas Datang Berangkat
144/145 Jayabaya Malang Kotabaru (ML) Ékonomi AC Plus 02.42 -
96 Malioboro Éksprés Éksekutip & Ékonomi AC Plus 03.49 -
430 Tumapel/Penataran Surabaya Kota (SB) Lokal Ékonomi AC - 04.30
432 Penataran 06.44 07.08
429 Blitar (BL) 07.02 07.10
92 Malabar Malang Kotabaru (ML) Éksekutip, Bisnis, & Ékonomi AC 07.05 -
172 Matarmaja Ékonomi AC 07.51 -
44/45 Bima Éksekutip Satwa 08.15 -
93 Malioboro Éksprés Yogyakarta Tugu (YK) Éksekutip & Ékonomi AC Plus - 08.20
42 Gajayana Malang Kotabaru (ML) Éksekutip Satwa 09.06 -
112/113 Mutiara Selatan Éksekutip & Bisnis 09.38 -
142 Majapahit Ékonomi AC Plus 10.05 -
431 Penataran Blitar (BL) Lokal Ékonomi AC 10.15 10.20
146/143 Jayabaya Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi AC Plus - 11.45
434 Penataran Surabaya Kota (SB) Lokal Ékonomi AC 12.31 12.37
206/207 Tawang Alun Malang Kotalama (MLK) Ékonomi AC 12.35 12.45
41 Gajayana Jakarta Gambir (GMR) Éksekutip Satwa - 13.30
433 Penataran Blitar (BL) Lokal Ékonomi AC 14.22 14.35
46/43 Bima Surabaya Gubeng (SGU) nyambung ka Jakarta Gambir (GMR) Éksekutip Satwa - 14.25
94 Malioboro Éksprés Malang Kotabaru (ML) Éksekutip & Ékonomi AC Plus 15.43 -
208/205 Tawang Alun Bangil (BG) nyambung ka Banyuwangi Baru (BW) Ékonomi AC 15.55 16.05
91 Malabar Bandung Hall (BD) Éksekutip, Bisnis, & Ékonomi AC - 16.00
436 Penataran Surabaya Gubeng (SGU) Lokal Ékonomi AC 16.14 16.49
114/111 Mutiara Selatan Surabaya Gubeng (SGU) nyambung ka Bandung Hall (BD) Éksekutip & Bisnis - 16.30
171 Matarmaja Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi AC - 17.30
141 Majapahit Ékonomi AC Plus - 18.30
438 Penataran Surabaya Kota (SB) Lokal Ékonomi AC 19.55 20.00
95 Malioboro Éksprés Yogyakarta Tugu (YK) Éksekutip & Ékonomi AC Plus - 20.10
435 Penataran Blitar (BL) Lokal Ékonomi AC 20.40 20.47
437 Tumapel/Penataran Malang Kotabaru (ML) 22.28 -
  • KA Tambahan (beroperasi pada masa lebaran dan natal-tahun baru; terkadang juga pada hari libur nasional atau akhir pekan tertentu)
No. PLB KA Tujuan Kelas Tiba Berangkat
7071 KA Tambahan SGU-ML pp Malang Kotabaru (ML) Ékonomi AC Prémium 08.50 -
7072 Surabaya Gubeng (SGU) - 10.07
7034 Matarmaja Tambahan Malang Kotabaru (ML) Ékonomi AC 11.05 -
7008 Gajayana Tambahan Éksekutip Satwa 15.22 -
7033 Matarmaja Tambahan Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi AC - 19.00
7007 Gajayana Tambahan Jakarta Gambir (GMR) Éksekutip Satwa - 19.45

InsidénÉdit

Tanggal 4 Januari 2011 sekitar jam 13.15 WIB karéta penumpang KA Gajayana tanpa lokomotip anu keur parkir di Stasion Malang jol mundur sorangan sarta nabrak tilu imah warga anu aya di sekitar stasion Malang Kotalama. Saurang balita tiwas dina kajadian éta ku sabab katindihan ruruntuhan imah anu ditabrak ku karéta éta, sedengkeun saurang deui potong tulang bagian suku.[5]

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Staatsspoorwegen (1921-1932). Verslag der Staatsspoor-en-Tramwegen in Nederlandsch-Indië 1921-1932. Bataliwat: Burgerlijke Openbare Werken. 
  4. de Jong, Michiel van Ballegoijen (1993). Spoorwegstations op Java. de Bataafse Leeuw. 
  5. KA Gajayana Tabrak Rumah, Satu Tewas

Tumbu kaluarÉdit