Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1900-an 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an
Taun: 1933 1934 1935 - 1936 - 1937 1938 1939

Taun ka-1936 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit