Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU43Setiadi ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:58, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Wilujeng SumpingÉdit

Wilujeng sumping Kang Setiadi, mugi teras nyerat, sumanget! Kade hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:04, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur WaktuÉdit

Halo Setiadi,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra  sawala 12:54, 22 Séptémber 2011 (UTC)

NgarondaÉdit

Halow Kang Setiadi, ieu hasil panitén abdi kana kontribusi salira ti kaping 19 September - 7 Oktober 2011.

  • Salira tos 53 kali ngédit (kirang kénéh 47 deui) kanggo lolos dina jirangan kahiji (Waktosna dugi ka kaping 12 Oktober).
  • Absénsi copong genep kali nyaéta ping 20,22,23,24,27,28,29,30 September, sareng 1 & 5 Oktober.

Ayeuna wang bahas perkawis artikel

  • Artikel kaétang

Teu acan aya'

  • Artikel teu (acan) kaétang
  • Boboko
Catetan:
  • Réferénsina kirang kénéh, nembé aya tilu. Tambihan deui minimal 2.
  • Interwikina teu acan aya, mangga didamel dipilari padananna dina basa séjén. Basa Indonesiana bakul sanes?
  • Kategori tiasa langkung ti hiji.
  • Dilajeng
  • Réferénsi nembe 2, kirang tilu deui
  • Gambar teu acan aya.
  • Interwiki sareng Katégori oge tacan aya.
  • Eusi artikel pondok keneh pisan.
  • Salira tos ngadamel rangka artikel, saleresna tiasa pisan dilengkepan deui.
Cindekna: Salira teu acan ngadamel artikel anu sampurna. Ku kituna, mangga lengkepan deui artikel anu tos dipidamel. Tetep sumanget, wilujeng neraskeun. Emut waktos sakedap deui.


Sakitu wé heula
Salam --Aditia.Gunawan (sawala) 7 Oktober 2011 07.50 (UTC)



STEPEEEEEE ETA REFERENSIÉdit

Referensina ulah tina blog atawa wordpress. Husus artikel motor tah. SU15Dena (sawala) 16 Oktober 2011 03.44 (UTC)

NanyaÉdit

Step, eta ente meunang poto timana???

Hasil cek artikel taratasÉdit

Halo kang Setiadi,


Berikut adalah daftar artikel yang sudah saya cek:

  1. Situ Léngkong Panjalu = OK!
  2. Situs Batu Kalde = teu aya interwikina
  3. Nyangku= teu aya interwikina
  4. Saron= OK!
  5. Situs Jambansari = teu aya interwikina
  6. Sapu= ok
  7. Karawitan = artikel sempurna (tidak masuk penilaian panitia)
  8. Mobil= ok
  9. Motor= OK!
  10. Ngalamar = teu aya interwikina
  11. Seserahan = teu aya interwikina
  12. Cagar Budaya Ciung Wanara = teu aya interwikina
  13. Kampung Kuta = baru 1 kalimat
  14. Midadarén = teu aya interwikina
  15. Akad Nikah= teu aya interwikina
  16. Beluk ok
  17. Numbas = teu aya interwikina
  18. Ada band ok
  19. David Archuleta ok
  20. Band Jamrud = teu aya interwikina
  21. Band Jikustik = teu aya interwikina

Berdasarkan hasil pengecekan saya, dari 21 artikel yang akang daftarkan, hanya 8 artikel taratas yang memenuhi kriteria, maka dari itu akang masih butuh 12 artikel taratas lagi untuk bisa maju ke putaran ketiga. Masih ada waktu hingga malam nanti untuk memperbaiki artikel-artikelnya dan mendaftarkannya kembali kepada saya, tetapi jika sampai pukul 00.00 WIB tidak ada perubahan, maka dengan terpaksa saya akan nyatakan kalo akang Setiadi harus GUGUR.


Tetap semangat dan berjuang,


Salam,


 Hendra  sawala 14 Nopémber 2011 02.00 (UTC)

GUGURÉdit

Halo Kang Setiadi,


Terima kasih sebelumnya saya ucapkan atas kerja keras, semangat serta usaha yang telah dilakukan selama kompetisi ini. Berdasarkan artikel yang akang ajukan pada saya kedua kalinya dan saya cek, ternyata artikel-artikel yang kurang-kurangnya tersebut tidak mengalami perubahan. Contohnya, pada artikel Ngalamar saya memberikan catatan bahwa artikel tersebut tidak ada interwikinya, kemudian akang menambahkan interwikinya, tetapi setelah saya cek dan klik salah satu bahasa lain yang di artikel tersebut, ternyata artikelnya belum dibuat. Dan itu dilakukan di semua artikel yang kurang interwikinya.


Maka dari itu, akang tidak bisa memenuhi 21 artikel taratas yang memenuhi kriteria. Dengan demikian, saya atas nama panitia dengan ini menyatakan bahwa akang setiadi (SU43Setiadi) GUGUR dan tidak berhak untuk melanjutkan ke putaran ketiga ini. Saya selaku panitia mengucapkan terima kasih atas sumbangsihnya selama ini dan akang tetap bisa berkontribusi di Wikipedia basa Sunda dan Wikipedia bahasa lainnnya dengan menggunakan akun ini tetapi sudah tidak masuk penilaian lagi dan kontribusi akang akan terhitung sebagai relawan di Wikipedia.


Salam,


 Hendra  sawala 15 Nopémber 2011 17.11 (UTC)