Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Taun 2020 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2020
MMXX
Ab urbe condita 2773
Kalénder Arménia 1469
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4656/4716-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/35
(己亥年月日)
— nepi ka —
4657/4717-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/36
(庚子年月日)
Kalénder Étiopia 2012 – 2013
Kalénder Yahudi 5780 – 5781
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2075 – 2076
- Shaka Samvat 1942 – 1943
- Kali Yuga 5121 – 5122
Kalénder Iran 1398 – 1399
Kalénder Islam 1442 – 1443
Kalénder Jepang Heisei 32

(平成32年)

- Taun penjajahan Kōki 2680
(皇紀2680年)
- Jaman Jōmon 12020
Kalénder panonpoé Thai 2563
t·s·é