Buka ménu utama

Stasion Kemayoran (KMO) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮊᮨᮙᮚᮧᮛᮔ᮪) nyaéta stasion karéta api kelas II aya dina wates antara Kalurahan Gunung Sahari Selatan, Kemayoran, jeung Gunung Sahari Utara, Sawah Besar, Jakarta Pusat. Stasion anu perenahna dina kaluhuran +4 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta.

Stasion Kemayoran
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun KMO.png
  • Singgetan: KMO
  • Nomor: 0462
Bagian Depan Stasiun Kemayoran.jpg
Stasion Kemayoran, 2019
Lokasi
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanKemayoran
KalurahanGunung Sahari Selatan
AlamatJalan Garuda
Informasi séjén
OperatorPT Kereta Commuter Indonesia
Kelas stasion[1]II
Tingkat kaluhuran+4 m
Perenahna[2]
LayananKRL Commuter Line
Pamesenan tikétKartu single trip/multi trip Commuter Line
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Bogor–Jatinegara
Depok–Jatinegara
Bekasi–Jakarta Kota
Pasar Senen
Cikarang–Jakarta Kota
Pasar Senen
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur4
  • jalur 1: sepur lurus jalur ganda arah Pasar Senen–Jatinegara
  • jalur 2: sepur lurus jalur ganda arah Kampung Bandan–Angke/Jakarta Kota
  • jalur 3: sepur lurus jalur ganda ti arah Tanjung Priuk–Ancol
  • jalur 4: sepur lurus jalur ganda arah Ancol–Tanjung Priuk
Jumlah péron4 (hiji peron sisi anu cukup luhur, hiji peron pulo di antara jalur 1 jeung 2 anu jangkung, sarta dua peron pulo anu leutik)

Stasion ieu miboga opat jalur karéta api. Emplasemen sabelah kalér mangrupa jalur dwiganda, sedangkeun emplasemen kidul mangrupa jalur ganda. Jalur 1 mangrupa sepur lurus ka arah Pasar SenenJatinegara, sedangkeun jalur 2 mangrupa sepur lurus ka arah RajawaliKampung Bandan. Jalur 3 jeung 4 mangrupa sepur lurus ti sareng ka Tanjung PriukAncol.

SajarahÉdit

Stasion ieu pererahna di bekas jalur BOSM sabeulah kalér Stasion Pasar Senén, nu aya di ujung wétan wilayah Weltevreden. Stasion ieu dingaranan sesuai sareng ngaran daérah pamukiman di sabudeureunna, berdiri dina awal abad-20. Stasion jeung jalurna diambil alih ku Staatsspoorwegen dina taun 1898.[3]

Sanggeus diambil alih ku SS, Stasion Kemayoran kemudian dikembangkeun ku SS. Dina taun 1902, diwangun jalur shortcut ti Kemayoran nuju Ancol, digunakeun pikeun dicepetkeun arus pangiriman barang nuju Tanjung Priok.[4] Petak jalan ieu ngaliwat titik parcabangan anu ayeuna dikenal kalawan Stasion Rajawali. Sareng dioperasikeunna lokomotip listrik jeung karéta rel listrik (KRL kahiji) di jalur Batavia–Buitenzorg dina taun 1925, SS kemudian ngarencanakeun pawangunan jalur ganda di hampir sakabéh lintas Jakarta sejak taun 1926. Kalawan langkah awal, jalur ganda kahiji di lintas Batavia nyaéta antara Kemayoran–Batavia jeung Sawah Besar–Weltevreden. Bahkan, parombakan ogé dilakukeun dina jalur nuju Tanjung Priok sanggeus diresmikeunna stasion anu anyar dina taun 1925.[5] Petak jalan antara Rajawali–Kemayoran nurut Reitsma (1920) disebut-sebut kalawan jalur dwiganda (double-double tracks) kahiji di Indonesia.[4]

Layanan karéta apiÉdit

Ti tanggal 8 Juni 2019, sakabéh lalampahan karéta api lokal anu ngalayanan rute Jakarta-Cikampék-Purwakarta pp (Cilamaya Éksprés, Walahar Éksprés, jeung Jatiluhur/Lokal CKP) teu eureun deui di stasion ieu. Otomatis, sejak dina éta ogé stasion ieu nglayanan rute KRL Commuter Line wungkul.

KRL Commuter LineÉdit

Antarmoda pangrojongÉdit

Jenis angkutan umum Trayek Tujuan
MetroMini[6] 10 Terminal Senen-Sumur Batu (via Angkasa)
11 Terminal Senen-Kebon Kosong (via Garuda)
Mikrolet[7] M37 Terminal Senen-Terminal Pulo Gadung (via Boulevard Barat Kelapa Gading dan Boulevard Raya Kelapa Gading)

GalériÉdit

ReferensiÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Anonim (1897). Regeerings-Almanak voor Nederlandsch-Indië. Batavia: Landsdrukkerij. 
  4. a b Reitsma, S.A. (1920). Indische Spoorweg-Politiek. Landsdrukkerij. 
  5. Staatsspoorwegen (1921-1932). Verslag der Staatsspoor-en-Tramwegen in Nederlandsch-Indië 1921-1932. Batavia: Burgerlijke Openbare Werken. 
  6. "Rute Metro Mini dan Kopaja di Jakarta". e-transportasi. http://www.etransportasi.com/2017/02/rute-metro-mini-dan-kopaja-di-jakarta.html. Diakses pada 2018-06-27 
  7. "Mikrolet – TransportUmum – Jakarta". www.transportumum.com (dalam en-US). Diakses tanggal 2018-06-27. 
Jalur karéta api Rajawali-Cikampék
Stasion saméméhna:
Stasion Rajawali
Stasion saenggeusna:
Stasion Pasar Senén


 

Koordinat: 6°11′38″S 106°51′24″E / 6.1939738°S 106.8566698°E / -6.1939738; 106.8566698