Tujuan Japan Airlines


Runtuyan tujuan Japan Airlines tur teu kaasup tujuan code-share jeung tujuan ngan ku Hokkaido Air System, JAL Express, JALways, J-Air, Japan Air Commuter, Japan Asia Airways jeung Japan Transocean Air.

AsiaEdit

Asia WétanEdit

Asia KidulEdit

Asia TenggaraEdit

ÉropaEdit

Amérika KalérEdit

OséaniaEdit

South AmericaEdit

Tujuan ahirEdit